Laser på dyreklinikken

Vi har størst erfaring med at bruge laser til behandling af gigt- og rygsmerter. Eftersom virkningsmekanismen er en generel forbedring af kroppens egen evne til heling, kan man dog også bruge laser til andre problemer, f.eks. sår der har svært ved at hele.

For at få det bedste resultat af laserbehandlingen skal ens dyr typisk have mere end én behandling. Vi tilbyder klippekort á fem behandlinger til hunde af forskellige størrelser samt katte. Efter fem behandlinger kan dyrlægen vurdere om dit dyr har gavn af behandlingerne, og I tager sammen stilling til om I skal fortsætte med laserterapien.

Et laserbehandlingsforløb tager altid afsæt i en konsultation med dyrlægen. De efterfølgende behandlinger står vores dygtige veterinærsygeplejerske for.

Ejerne er til stede under hele behandlingen. Når et kæledyr ser, hører og føler deres ejer i nærheden, skaber det en følelse af tryghed og velvære som hjælper med til at mindske eventuel stress eller nervøsitet, de kan føle i forbindelse med en ny situation eller behandling.